Blått Snack
Blått Snack
Blått Snack
Blått SnackRSS
Vi som bevakar Malmö FF - Stefan Alfelt från Aftonbladet • 39 min • Söndag 15 september 2019
Blått SnackRSS
Vi som bevakar Malmö FF - Stefan Alfelt från Aftonbladet • 39 min • Söndag 15 september 2019
SpelaSpela
Lyssna nu

Blått snack bjuder på allt som är värt att veta om MFF. Möt supportrar, spelare, gamla hjältar och andra med ett himmelsblått hjärta i den ledande MFF podden. Skånesports Ole Törner och Retro FM:s Hasse Strandberg bjuder på en skön resa i MFF:s allra innersta.

AVSNITT

 • Vi som bevakar Malmö FF - Stefan Alfelt från AftonbladetSpela
  Vi som bevakar Malmö FF - Stefan Alfelt från Aftonbladet
  Han är Malmögrabben som började med en kort fotbollskarriär i "di gule", IFK Malmö i ungdomen. I veckans avsnitt av "Vi som bevakar Malmö FF" kommit till Aftonbladet och Stefan Alfelt som sedan Hövdingen och Bosse Larssons tid bevakat MFF och blivit utskälld av både Cavalli och Eric. I avsnittet får vi svaret på ve, som är störst i föreningen, Ibra eller Bosse? Välkommen till avsnitt 182 av Blått Snack!
  39 min • Söndag 15 september 2019
 • Vi som bevakar Malmö FF - Mattias Larsson från KvällspostenSpela
  Vi som bevakar Malmö FF - Mattias Larsson från Kvällsposten
  Han är en del av den fina himmelsblå årgången 1977 och han har lirat boll med personer som Daniel Andersson, Olof Persson och Goran Trapevski. Fotbollsskorna åkte på hyllan och fotbollsplanen byttes mot en kvällstidningsredaktion. I serien "Vi som bevakar Malmö FF" har turen kommit Lundakillen som växte upp i Bara och som numera bevakar MFF för Kvällsposten, möt sportjournalisten Mattias Larsson.
  53 min • Söndag 8 september 2019
 • Vi som bevakar Malmö FF - Jonas Hansson från FotbollskanalenSpela
  Vi som bevakar Malmö FF - Jonas Hansson från Fotbollskanalen
  En ny serie i Blått Snack där Hasse och Ole träffar kollegor i branschen som också bevakar Malmö FF. Först ut är Jonas Hansson från Fotbollskanalen som i stort sett aldrig missar en träning eller pressträff. Det blir snack om straffar, talanger från Kalmar FF som Daniel Andersson borde kika på, funderingar kring Europa League lottningen, värvningar, straffar och hur allsvenskan slutar 2019.
  38 min • Söndag 1 september 2019
 • Den himmelsblå juristenSpela
  Den himmelsblå juristen
  Han har följt sitt blåa lag sedan 70-talet och följer dem än idag. Veckans gäst är domare, rådman och jurist på Malmö Tingsrätt och en stor himmelsblå supporter. Möt Jacob Heister. Det blir snack om idrott och juridik, fotbollsdomare vs domare i tingsrätten, skiljenämnden ur ett juridiskt perspektiv och om den annars allvarsamme domaren i tingsrätten kan bränna till om det sker felaktiga domslut på fotbollsplanen.
  41 min • Söndag 25 augusti 2019
 • HImmelsblå inkast från Jylland - möt Jonas KnudsenSpela
  HImmelsblå inkast från Jylland - möt Jonas Knudsen
  En dansk landslagsback med sällan skådat långa inkast har anslutit till 2019 år trupp för att fixa Europaspel, vinna cupen och SM guld. Efter ett par års spel i Championship och anrika klubben Ipswich fortsätter Jonas Knudsens fotbollskarriär i Malmö FF. I veckans avsnitt berättar Jonas om sin fotbollsresa via moderklubben Hjerting, norr om Esbjerg, Esbjerg Fb, Ispwich och.... Malmö FF. Det blir bland annat en hyllning till MFF:s supportrar & hembyn Hjerting. Detta och mycket mer...Välkommen till avsnitt 178 av Blått Snack!
  42 min • Lördag 17 augusti 2019
 • MFF:s spanska Eye In The SkySpela
  MFF:s spanska Eye In The Sky
  Sedan säsongen 2019 är det hans vakande ögon och hjärna som analyserar och tipsar MFF:s ledarstab under matchen. Möt assiterande tränare, med ansvar för taktiska analyser, José Martinez. José berättar hur han jobbar inför matchen, under matchen från läktaren (uppkopplad med headset med ledarna på bänken) och hur han analyserar motståndarna inför matcher. Det blir också snack om framtiden för analysverktyg inom fotboll där Artificiell Intelligens (AI) kommer kunna hjälpa klubbarnas analytiker med att processa ofantliga mängder data reptilsnabbt.
  35 min • Lördag 10 augusti 2019
 • Andreas Yngvesson (S01E32 - 2016)Spela
  Andreas Yngvesson (S01E32 - 2016)
  Via Alnö, GIF Sundsvall, AIK, GIF Sundsvall till MFF. I avsnitt 32 av Blått snack möter vi en skön norrlänning med stor passion för rock. Möt Andreas Yngvesson. En skön norrlänning med nummer 21 på ryggen i himmelsblått. Vi får reda på smeknamn på lagkompisarna i guldlaget 2004. Det blir snack om "Antes" törstiga bil, om yrkeskarriären efter fotbollen och mycket mycket mer.
  39 min • Onsdag 7 augusti 2019
 • Skyttekung i Malmö FF - Niklas Skoog (S01E31 - 2016)Spela
  Skyttekung i Malmö FF - Niklas Skoog (S01E31 - 2016)
  Han är skyttekungen med den karaktäristiska målgesten och med en egen sång baserad på Jesus Christ Superstar. Via Hovås, Västra Frölunda IF, Duisburg, Nürnberg, Örebro till MFF. Göteborgare i grunden men himmelsblå i hjärtat, möt Niklas Skoog. Det blir snack hur man vinner skytteligan trots man åker ur allsvenskan. Vad en bakdel kan betyda på planen och om tomheten efter att fotbollskarriären är över. Möt en "go gubbe" i avsnitt 31 av Blått snack. Möt Niklas Skoog.
  43 min • Onsdag 7 augusti 2019
 • Malmö FF:s idrottspsykolog (S01E30 - 2016)Spela
  Malmö FF:s idrottspsykolog (S01E30 - 2016)
  Sedan 2009 är han en viktig del i staben kring MFF:s A-trupp och han hjälper såväl spelare som ledare med det mentala arbetet under säsongen. Möt MFF:s idrottspsykolog Sverker Fryklund i Blått Snack. Sverker berättar hur han jobbar med truppen och ledarstaben under året. Det blir snack om arbetet med skadade spelare och inte minst, i ljuset av lagkollapsen mot Landskrona BOIS, hur man kommer tillbaka efter en storförlust. Detta och mycket mer i det trettionde avsnittet av podden Blått Snack.
  49 min • Onsdag 7 augusti 2019
 • MFF i samhället med Tapper och Rörläggaren (S01E29 - 2016)Spela
  MFF i samhället med Tapper och Rörläggaren (S01E29 - 2016)
  Från en blygsam start har MFF i samhället växt till en organisation som når långt utanför Malmös gränser och varje år engagerar tusentals människor. MFF legenden Staffan Tapper och Tommy "Rörläggaren" Larsson berättar om konceptet i 29 avsnittet av Blått snack. Fotboll mot rasisim, närverksklubbarna, fotbollsskolor, akademierna, sommarfotboll, rundvandringarna på Swedbank och Karriärakademin är alla delar av det som är MFF i samhället. Hör Staffan Tapper och Tommy Larsson berätta om MFF i samhället. Dessutom avslöjar Staffan Tapper om när han var på casting .... till vad får du reda på om du lyssnar på Blått snack, avsnitt 29
  53 min • Onsdag 7 augusti 2019
Stäng fönster