Blått Snack
Blått Snack
Blått Snack
Blått SnackRSS
Europaäventyr med supporterögon tillsammans Tony Ernst • 59 min • Måndag 15 juli 2019
Blått SnackRSS
Europaäventyr med supporterögon tillsammans Tony Ernst • 59 min • Måndag 15 juli 2019
SpelaSpela
Lyssna nu

Blått snack bjuder på allt som är värt att veta om MFF. Möt supportrar, spelare, gamla hjältar och andra med ett himmelsblått hjärta i den ledande MFF podden. Skånesports Ole Törner och Retro FM:s Hasse Strandberg bjuder på en skön resa i MFF:s allra innersta.

AVSNITT

 • Europaäventyr med supporterögon tillsammans Tony ErnstSpela
  Europaäventyr med supporterögon tillsammans Tony Ernst
  Europasäsongen är i full gång och ytterligare äventyr på kontinenten väntar himmelsblått. I veckans avsnitt av Blått Snack berättar Tony Ernst om Europaäventyr genom Europa och ute i världen med MFF. Tony berättar hur han kombinerat resor till bortamatcher med besök på exotiska resmål som Tjernobyl, Bender, Jerusalem, Örnnästet och många fler. Tony berättar om bästa och värsta mottagandet på bortaplan och om när han hade en religiös upplevelse tillsammans med Josef Elanga och när han bjöd Tom Prahl på sin livs första falafel.
  59 min • Måndag 15 juli 2019
 • Supporterfavoriten Guillermo "Gische" MolinsSpela
  Supporterfavoriten Guillermo "Gische" Molins
  Han har gjort comeback från två svåra korsbandsskador och är killen med egen ramsa på Swedbank. Möt supporterfavoriten Guillermo "Gische" Molins. Självklart blir det snack om Gisches framtid i himmelsblått men också om vad Gische pysslar med när han vill koppla av (lovar att det blir en överraskning...) Ciceroner i den himmelsblå världen är som vanligt Skånesports Ole Törner och Retro FM:s Hasse Strandberg. Varmt välkommen till avsnitt tolv av Blått snack!
  47 min • Fredag 12 juli 2019
 • Guldtränare Allan KuhnSpela
  Guldtränare Allan Kuhn
  Han är Bornholmskillen som kom till Malmö FF för ett par månader sedan och har vunnit cupen med Örgryte. Nu skall han göra samma sak med MFF. Det blir såklart mycket snack inför finalen i Svenska Cupen men Du får även reda på vad Allan gör när han kopplar av. Dessutom bjuder Allan på tips inför Bornholms semestern. Ciceroner i den himmelsblå världen är som vanligt Skånesports Ole Törner och Retro FM:s Hasse Strandberg.
  27 min • Onsdag 10 juli 2019
 • Himmelsblå serie A proffset Yksel OsmanovskiSpela
  Himmelsblå serie A proffset Yksel Osmanovski
  Han slog igenom i MFF i mitten på 90-talet och en ung Zlatan Ibrahimovic hade honom som förebild. I avsnitt tio av Blått snack möter du MFF legenden Yksel Osmanovski. Vi får följa Yksel från Malmö BI, via IFK Malmö till MFF och vidare ut i Europa tillsammans med Daniel Andersson i Bari. Han är Rosengårdskillen som visade att det går att lyckas och som alltid satte skolan i första rummet. Ciceroner i den himmelsblå världen är som vanligt Skånesports Ole Törner och Retro FM:s Hasse Strandberg.
  41 min • Onsdag 10 juli 2019
 • Baragrabben med passion för Kiss som blev speaker på Malmö Stadion - Jörgen DahlströmSpela
  Baragrabben med passion för Kiss som blev speaker på Malmö Stadion - Jörgen Dahlström
  Möt Barakillen med ett stort himmelsblått hjärta som var med och startade Nätverket och som har en stor passion för hårdrock. I avsnitt nio möter du Jörgen Dahlström. Jörgen tar med oss på sin himmelsblå resa inom MFF från tiden som försäljningschef till tiden som ungdomstränare och som faktiskt blev erbjuden av Rolf Zetterlund att hålla i en träning. Hör historier om Bengt Madsen, Hasse Borg och många fler när Baras stolthet gästar MFF podden Blått snack. Ciceroner är som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.
  45 min • Tisdag 9 juli 2019
 • Hasse Brasse - Flygrädd lagkapten i MFFSpela
  Hasse Brasse - Flygrädd lagkapten i MFF
  Han gjorde 340 matcher i den himmelsblå dräkten och han var med och tog SM guld 2004. Möt MFF kaptenen Hasse Mattisson i åttonde avsnittet av Blått snack! Du får reda på varför Hasse är flygrädd och så levererar Hasse Brasse några episka oneliners från MFF tränaren Frans Thijssen. Såklart blir det även lite snack om "Blådårar". Ciceroner i den himmelsblå världen är som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.
  50 min • Tisdag 9 juli 2019
 • Kapitalisten som efterträdde socialisten - Hans Cavalli BjörkmanSpela
  Kapitalisten som efterträdde socialisten - Hans Cavalli Björkman
  Han är smålänningen och kapitalistlakejen som efterträdde socialisten som ordförande för MFF - en post som han innehade mellan 1976 och 1998. Snart 88 år gammal berättar Hans Cavalli-Björkman om hur han blev himmelsblå på 40-talet och vi får bl.a.reda på vilket beslut som hans efterträdare fattade som han anser som det dummaste i föreningens historia. Ciceroner i den himmelsblå världen som vanligt Skånesports Ole Törner och Retro FM:s Hasse Strandberg.
  29 min • Tisdag 9 juli 2019
 • Allsvenskan special 2016Spela
  Allsvenskan special 2016
  Den allsvenska säsongen står och knackar på dörren nu när det äntligen är väder och man känner en doft av läder. Hur går det för MFF i allsvenskan? Vem lämnar under säsongen? Vem blir skyttekung? Detta och mycket mer får du svar på från den allsvenska expertpanelen som består av: TV kommentatorn och f.d. MFF:aren Anders Andersson Den fotbollsälskande trädgårdsmästaren med ett stort himmelsblått hjärta John Taylor Skånesports Ole Törner Retro FM:s Hasse Strandberg.
  44 min • Tisdag 9 juli 2019
 • Hockeybloggaren med ett himmelsblått hjärtaSpela
  Hockeybloggaren med ett himmelsblått hjärta
  Han såg sin första himmelsblå match i början av 90-talet på gamla Stadion då bolltrollarna hette Jean-Paul ”Champa” Vonderburg och Patrik Andersson (både Trelleborg & Bjärred). Möt hockeybloggaren Johan "Madhawk" Svensson. Du får Johans lista över de sämsta tränarna under 90-talet och när han var med och sumpade guldet 2004. Ciceroner i den himmelsblå världen som vanligt Skånesports Ole Törner och Retro FM:s Hasse Strandberg.
  48 min • Tisdag 9 juli 2019
 • Officeren som leder de himmelsblå styrkorna in i framtiden - MFF:s VD Niclas CarlnénSpela
  Officeren som leder de himmelsblå styrkorna in i framtiden - MFF:s VD Niclas Carlnén
  Han är fotbollsmålvakten som leder de himmelsblå styrkorna in i framtiden. Möt den f.d. yrkesmilitären Niclas Carlnén som sedan 2014 är VD för MFF. Det blir snack om allt från nya matchtröjan (utan rövlapp) till biljettproblematiken på IP och Swedbank. Niclas berättar också om när han spelade i landslaget...
  56 min • Tisdag 9 juli 2019
Stäng fönster