Blått Snack
Blått Snack
Blått Snack
Blått SnackRSS
HImmelsblå inkast från Jylland - möt Jonas Knudsen • 42 min • Lördag 17 augusti 2019
Blått SnackRSS
HImmelsblå inkast från Jylland - möt Jonas Knudsen • 42 min • Lördag 17 augusti 2019
SpelaSpela
Lyssna nu

Blått snack bjuder på allt som är värt att veta om MFF. Möt supportrar, spelare, gamla hjältar och andra med ett himmelsblått hjärta i den ledande MFF podden. Skånesports Ole Törner och Retro FM:s Hasse Strandberg bjuder på en skön resa i MFF:s allra innersta.

AVSNITT

 • HImmelsblå inkast från Jylland - möt Jonas KnudsenSpela
  HImmelsblå inkast från Jylland - möt Jonas Knudsen
  En dansk landslagsback med sällan skådat långa inkast har anslutit till 2019 år trupp för att fixa Europaspel, vinna cupen och SM guld. Efter ett par års spel i Championship och anrika klubben Ipswich fortsätter Jonas Knudsens fotbollskarriär i Malmö FF. I veckans avsnitt berättar Jonas om sin fotbollsresa via moderklubben Hjerting, norr om Esbjerg, Esbjerg Fb, Ispwich och.... Malmö FF. Det blir bland annat en hyllning till MFF:s supportrar & hembyn Hjerting. Detta och mycket mer...Välkommen till avsnitt 178 av Blått Snack!
  42 min • Lördag 17 augusti 2019
 • MFF:s spanska Eye In The SkySpela
  MFF:s spanska Eye In The Sky
  Sedan säsongen 2019 är det hans vakande ögon och hjärna som analyserar och tipsar MFF:s ledarstab under matchen. Möt assiterande tränare, med ansvar för taktiska analyser, José Martinez. José berättar hur han jobbar inför matchen, under matchen från läktaren (uppkopplad med headset med ledarna på bänken) och hur han analyserar motståndarna inför matcher. Det blir också snack om framtiden för analysverktyg inom fotboll där Artificiell Intelligens (AI) kommer kunna hjälpa klubbarnas analytiker med att processa ofantliga mängder data reptilsnabbt.
  35 min • Lördag 10 augusti 2019
 • Andreas Yngvesson (S01E32 - 2016)Spela
  Andreas Yngvesson (S01E32 - 2016)
  Via Alnö, GIF Sundsvall, AIK, GIF Sundsvall till MFF. I avsnitt 32 av Blått snack möter vi en skön norrlänning med stor passion för rock. Möt Andreas Yngvesson. En skön norrlänning med nummer 21 på ryggen i himmelsblått. Vi får reda på smeknamn på lagkompisarna i guldlaget 2004. Det blir snack om "Antes" törstiga bil, om yrkeskarriären efter fotbollen och mycket mycket mer.
  39 min • Onsdag 7 augusti 2019
 • Skyttekung i Malmö FF - Niklas Skoog (S01E31 - 2016)Spela
  Skyttekung i Malmö FF - Niklas Skoog (S01E31 - 2016)
  Han är skyttekungen med den karaktäristiska målgesten och med en egen sång baserad på Jesus Christ Superstar. Via Hovås, Västra Frölunda IF, Duisburg, Nürnberg, Örebro till MFF. Göteborgare i grunden men himmelsblå i hjärtat, möt Niklas Skoog. Det blir snack hur man vinner skytteligan trots man åker ur allsvenskan. Vad en bakdel kan betyda på planen och om tomheten efter att fotbollskarriären är över. Möt en "go gubbe" i avsnitt 31 av Blått snack. Möt Niklas Skoog.
  43 min • Onsdag 7 augusti 2019
 • Malmö FF:s idrottspsykolog (S01E30 - 2016)Spela
  Malmö FF:s idrottspsykolog (S01E30 - 2016)
  Sedan 2009 är han en viktig del i staben kring MFF:s A-trupp och han hjälper såväl spelare som ledare med det mentala arbetet under säsongen. Möt MFF:s idrottspsykolog Sverker Fryklund i Blått Snack. Sverker berättar hur han jobbar med truppen och ledarstaben under året. Det blir snack om arbetet med skadade spelare och inte minst, i ljuset av lagkollapsen mot Landskrona BOIS, hur man kommer tillbaka efter en storförlust. Detta och mycket mer i det trettionde avsnittet av podden Blått Snack.
  49 min • Onsdag 7 augusti 2019
 • MFF i samhället med Tapper och Rörläggaren (S01E29 - 2016)Spela
  MFF i samhället med Tapper och Rörläggaren (S01E29 - 2016)
  Från en blygsam start har MFF i samhället växt till en organisation som når långt utanför Malmös gränser och varje år engagerar tusentals människor. MFF legenden Staffan Tapper och Tommy "Rörläggaren" Larsson berättar om konceptet i 29 avsnittet av Blått snack. Fotboll mot rasisim, närverksklubbarna, fotbollsskolor, akademierna, sommarfotboll, rundvandringarna på Swedbank och Karriärakademin är alla delar av det som är MFF i samhället. Hör Staffan Tapper och Tommy Larsson berätta om MFF i samhället. Dessutom avslöjar Staffan Tapper om när han var på casting .... till vad får du reda på om du lyssnar på Blått snack, avsnitt 29
  53 min • Onsdag 7 augusti 2019
 • Den himmelsblå Angeredsgrabben (S01E28 - 2016)Spela
  Den himmelsblå Angeredsgrabben (S01E28 - 2016)
  Han är Angeredskillen som i slutet av sin karriär var med och tog guldet med MFF 2010. Möt en göteborgare med ett stort himmelsblått hjärta, möt Jeffrey Aubynn. Det blir snack om vad Jeffrey söker i de ungdomar han är med och fostrar till framtiden A-lags spelare, om kärleken till Malmö och om tiden som proffs i Bayern München och om när han drog HIF:s Markus Lantz i örat.
  33 min • Tisdag 6 augusti 2019
 • Kapten Rosenberg (S01E27 - 2016)Spela
  Kapten Rosenberg (S01E27 - 2016)
  I avsnitt 27 av Blått snack möter du allsvenskans vassaste armbågar. Markus Rosenberg bjuder på sin himmelsblå resa via MFF, HBK, Ajax, Werder Bremen och WBA. Ställ dig i givakt och rätta dig i leden och lyssna på kapten Rosenbergs story. Det blir bl.a. snack om Champions League, konstgräs, tränartyper och om framtiden efter fotbollen.
  51 min • Tisdag 6 augusti 2019
 • Jonnie och Janne - himmelsblå burväktare (S01E26 - 2016)Spela
  Jonnie och Janne - himmelsblå burväktare (S01E26 - 2016)
  En såg Nottingham Forrest matchen på TV och den andra spelade den legendariska matchen på plats i München. När den ene lämnade himmelsblått tog den andre över. I avsnitt 26 av Blått snack möter du två målvaktslegender: Janne Möller och Jonnie Fedel. Det blir snacka om vem som var bäst målvakt i EM, målvaktsträning då och nu och vilka tjuvknep som funkar bäst i straffsituationer.
  41 min • Tisdag 6 augusti 2019
 • Scout för Malmö FF:s ungdomssektion (S01E25)Spela
  Scout för Malmö FF:s ungdomssektion (S01E25)
  Han är Lommakillen som är med och letar fram framtidens MFF stjärnor och som tränar föreningens U17 lag. I avsnitt 25 tittar vi på den himmelsblå framtiden genom Andreas Georgsons ögon. Det blir snack om ledarskap, talanger, engagerade föräldrar och om den himmelsblå vägen med MFF:s scoutingansvarige i ungdomssektionen, Andreas Georgson
  58 min • Tisdag 6 augusti 2019
Stäng fönster