Mord Mot Mord
Mord Mot Mord
Mord Mot Mord
Mord Mot MordRSS
76. Sheila och Kate Lyons försvinnande & giftmordet i Fort Worth • 77 min • Onsdag 14 augusti 2019
Mord Mot MordRSS
76. Sheila och Kate Lyons försvinnande & giftmordet i Fort Worth • 77 min • Onsdag 14 augusti 2019
SpelaSpela
Lyssna nu

Karin Londré och Anna Sandell pratar varje vecka om sin bästa och värsta fascination – mord och sådana hemska grejer. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens allvarligaste ämne.

AVSNITT

 • 76. Sheila och Kate Lyons försvinnande & giftmordet i Fort WorthSpela
  76. Sheila och Kate Lyons försvinnande & giftmordet i Fort Worth
  Anna Sandell berättar om Sheila och Kate Lyon som försvann 1975 – ett fall som var kallt i nästan 40 år innan polisen äntligen fick ett rejält break. Karin Londré pratar om familjen Robards – en historia om ett oväntat mord. Dessutom: reunion, slipsroast och lyckoamuletter. Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
  77 min • Onsdag 14 augusti 2019
 • 75. Styckmördaren Peter Lundin & The Vampire of SacramentoSpela
  75. Styckmördaren Peter Lundin & The Vampire of Sacramento
  I första avsnittet för HT19 på Mord Mot Mord University pratar Karin Londré om danske kvadrupelmördaren Peter Lundin, och Anna Sandell om seriemördaren Richard Chase – även känd som The Vampire of Sacramento. Utöver hemskheterna: prat om GES och pikétröjor. Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
  73 min • Onsdag 7 augusti 2019
 • 74. Sommarspecial: The Kansas City StranglerSpela
  74. Sommarspecial: The Kansas City Strangler
  Från 1977 och 16 år framåt mördade Lorenzo Gilyard 13 kvinnor kvinnor i Kansas City, men hans attacker mot kvinnor startade långt innan dess. I årets andra sommarspecial berättar Anna Sandell om en våldtäktsman, stalker, mördare och redigt jävla as. Och så börjar vi med lyssnarfrågor och avslutar med lyssnarnas egna historier.
  66 min • Onsdag 24 juli 2019
 • 73. Sommarspecial: The Moors MurdersSpela
  73. Sommarspecial: The Moors Murders
  I det första sommaravsnittet berättar Karin Londré om två av Storbritanniens mest hatade seriemördare: Ian Brady och Myra Hindley – ett fall som sträcker sig över årtionden och som fortfarande får utrymme i media. Dessutom svaras det på lyssnarfrågor och läses lyssnarhistorier. Samarbeten:
- Få tillbaka pengar när du handlar på nätet! Gå till refunder.se/mordmotmord och bli medlem, handla inom 14 dagar så får du ett skal från iDeal of Sweden. Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna.

 Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
  82 min • Onsdag 10 juli 2019
 • 72. Skotten mot Dawn Weiss & Familjemordet på Dupont de LigonnèsSpela
  72. Skotten mot Dawn Weiss & Familjemordet på Dupont de Ligonnès
  Anna Sandell berättar om Dawn Weiss, som tillsammans med sina två döttrar utsattes för ett inbrottsförsök som slutade i något helt annat. Karin Londré berättar om den franska familjen Dupont de Ligonnès. Fem av familjemedlemmarna hittades mördade i april 2011 – den femte har varit försvunnen sedan dess. Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
  64 min • Onsdag 26 juni 2019
 • 71. Bomben på Vegagatan & mordet på Jason CorbettSpela
  71. Bomben på Vegagatan & mordet på Jason Corbett
  Karin Londré berättar om hur och varför en bomb sprängde ett hus på Vegagatan i Göteborg i två delar 1932 – en historia som avslutas med en dynamitgubbe i munnen på gärningsmannen. Anna Sandell pratar om irländska Jason Corbett, som mördades av sin fru och svärfar – men varför?! 

Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
  56 min • Onsdag 19 juni 2019
 • 70. Sadisten Lloyd Fletcher & mordet på Yara GambirasioSpela
  70. Sadisten Lloyd Fletcher & mordet på Yara Gambirasio
  Anna Sandell berättar om den 1000% vidriga sadisten Lloyd Fletcher, som började begå våldsamma brott mot kvinnor innan han hann fylla 14, och fortsatte så länge han kunde. Karin Londré pratar om mordet på den italienska flickan Yara Gambirasio, vilket ledde till en gigantisk utredning där polisen bland annat testade 22 000 DNA-prov.

 

Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
  66 min • Onsdag 12 juni 2019
 • 69. The Peterborough Ditch Murders & The Station StranglerSpela
  69. The Peterborough Ditch Murders & The Station Strangler
  Karin Londré berättar om nåt så ovanligt som en kvinnlig lustmördare: Joanna Dennehy, som mördade tre män i Storbritannien i mars 2013. Anna Sandell pratar om Norman Afzal Simons, aka Station Strangler – en av Sydafrikas värsta seriemördare någonsin. 

Samarbete:
 Få tillbaka pengar när du handlar på nätet! Gå till refunder.se/mordmotmord och bli medlem, handla inom 14 dagar så får du ett skal från iDeal of Sweden

 Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
  59 min • Onsdag 5 juni 2019
 • 68. Mordet på Heather Rich & Den ryska dockmakaren Spela
  68. Mordet på Heather Rich & Den ryska dockmakaren
  Anna Sandell berättar om det fruktansvärda mordet på Heather Rich, som skulle kunna vara hämtat från den mörkaste high school-film du kan tänka dig. Karin Londré har återigen brutit mot reglerna och valt ett fall där ingen mördas: Anatoly Moskvin, gravplundraren som gjorde dockor av döda kroppar. Samarbeten: - Få tillbaka pengar när du handlar på nätet! Gå till refunder.se/mordmotmord och bli medlem, handla inom 14 dagar så får du ett skal från iDeal of Sweden. - Få en månad gratis på Nextory, gå till nextory.se/kampanj och skriv in kampanjkoden Mordmotmord. Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
  63 min • Onsdag 29 maj 2019
 • 67. Mordet i Mölndal 1974 & Van Breda-massakernSpela
  67. Mordet i Mölndal 1974 & Van Breda-massakern
  Karin Londré berättar om det brutala mordet på pianolärarinnan Maria Vinkvist i Mölndal utanför Göteborg 1974, och Anna Sandell om vad som hände när en man med en yxa bröt sig in hemma hos familjen Van Breda i Stellenbosch, Sydafrika. Samarbeten: - Få tillbaka pengar när du handlar på nätet! Gå till refunder.se/mordmotmord och bli medlem, handla inom 14 dagar så får du ett skal från iDeal of Sweden. - Få en månad gratis på Nextory, gå till nextory.se/kampanj och skriv in kampanjkoden Mordmotmord. Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
  55 min • Onsdag 22 maj 2019
Stäng fönster