Mord Mot Mord
Mord Mot Mord
Mord Mot Mord
Mord Mot MordRSS
99. The Thrill-Killers & Mördarclownen i Palm Beach • 61 min • Onsdag 22 januari 2020
Mord Mot MordRSS
99. The Thrill-Killers & Mördarclownen i Palm Beach • 61 min • Onsdag 22 januari 2020
SpelaSpela
Lyssna nu

Karin Londré och Anna Sandell pratar varje vecka om sin bästa och värsta fascination – mord och sådana hemska grejer. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens allvarligaste ämne.

AVSNITT

 • 99. The Thrill-Killers & Mördarclownen i Palm BeachSpela
  99. The Thrill-Killers & Mördarclownen i Palm Beach
  I veckans avsnitt berättar Anna om mordet på Troy LaFerrara och om förövarna Miranda och Elytte Barbour, och Karin om Marlene Warren, som 1990 mördades av en person utklädd till clown – ett fall som äntligen ska upp i rättegång sommaren 2020. Källor, länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
  61 min • Onsdag 22 januari 2020
 • 98. LIVE I KALMAR: Kalmar-pyromanen & KylvätskemordenSpela
  98. LIVE I KALMAR: Kalmar-pyromanen & Kylvätskemorden
  Sista livepodden från i höstas kommer hääär! Karin berättar om när Kalmar terroriserades av en pyroman under några intensiva sommarveckor 1947, och Anna om Stacey Castor, en giftmörderska med en märklig plan och ett märkligt mordvapen. Källor, länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
  65 min • Onsdag 15 januari 2020
 • 97. Hypnosmorden i Köpenhamn & Kannibalen från RuhrSpela
  97. Hypnosmorden i Köpenhamn & Kannibalen från Ruhr
  Äntligen dags för ett helt vanligt MMM-avsnitt. Karin pratar om när Palle Hardrup gick in på en bank 1951 och sköt två personer – ett fall där polisen menade att hypnos varit inbladat. Anna berättar om seriemördaren Joachim Kroll, som var aktiv i Ruhr-området i över tjugo år. Källor, länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
  60 min • Onsdag 8 januari 2020
 • 96. Kroppen i rum 348Spela
  96. Kroppen i rum 348
  Gott nytt år! Absolut inte "gott nytt" sluta snål på stavel. Anna inleder året med ett av de märkligaste, mest spännande fall vi någonsin tagit upp i podden. Det handlar om Greg Fleniken som hittades död på ett hotellrum i Texas 2010 och mer vill vi inte säga. Även den här veckan vankas det lyssnarhistorier, bland annat uråldriga blodfläckar och högljudda grannar. Tack för att ni är med oss ÄNNU ETT ÅR! <3 Källor, länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
  56 min • Onsdag 1 januari 2020
 • 95. The Preppy MurderSpela
  95. The Preppy Murder
  GOD JUL, HÖRNI!!! Eller "god fortsättning"? Hur som. Karin berättar om mordet på Jennifer Levin i New York 1986, ett fall som fick namnet the Preppy Murder och som fick enormt mycket utrymme i amerikansk media. Sedan läser vi era lyssnarhistorier! <3 Källor, länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
  60 min • Onsdag 25 december 2019
 • 94. Stryparsekten Thaggerna och Koffertmordet i GöteborgSpela
  94. Stryparsekten Thaggerna och Koffertmordet i Göteborg
  I det nittiofjärde avsnittet pratar Anna om thaggerna, en sekt som under hundratals år kan ha ha dödat så många som miljontals människor i Indien. Karin berättar om mordet på Margareta af Forselles, som försvann från Göteborg sommaren 1969. Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
  54 min • Onsdag 18 december 2019
 • 93. Giftmördaren Martha Marek & Fallet Mariette BoschSpela
  93. Giftmördaren Martha Marek & Fallet Mariette Bosch
  Veckans avsnitt handlar först om en österrikisk version av Belle Gunness, en kvinna som gör lite vad som helst för pengar, inklusive giftmördar nära och kära. I andra halvan avhandlas mordet på Maria Magdalene "Ria" Wolmarans och hennes så kallade vän Mariette Bosch. Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
  64 min • Onsdag 11 december 2019
 • 92. Mordet på Joseph Kahahawai & Korsfästelsen av Margaretta PeterSpela
  92. Mordet på Joseph Kahahawai & Korsfästelsen av Margaretta Peter
  Veckans avsnitt består av två historier som på helt olika sätt är omskakande och chockerande. Anna berättar om ett hawaiianskt fall: attacken mot Thalia Massie, som ledde till till Joseph Kahahawais död och därefter en otroligt upprörande rättsskandal. Karin pratar om Margaretta Peter, som ledde en schweizisk sekt på 1800-talet – en sekt som fick ett oväntat och fruktansvärt avslut. Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
  62 min • Onsdag 4 december 2019
 • 91. Attacken mot Sarah Super & den blodtörstiga grevinnan SaltichikhaSpela
  91. Attacken mot Sarah Super & den blodtörstiga grevinnan Saltichikha
  Äntligen är allt som vanligt igen, och vi sitter mitt emot varandra och pratar mord. Karin berättar Sarah Supers otroliga historia – efter att ha blivit brutalt attackerad av en man i sin närhet startad hon nätverket Break The Silence. Anna pratar om Darya Nikolayevna Saltykova, en grevinna som i 1700-talets Ryssland tappade det totales och mördade ungefär 130 personer som arbetade för henne. Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
  62 min • Onsdag 27 november 2019
 • 90. LIVE I STOCKHOLM: Massmordet på Prins Carl & Verklighetens Amityville HorrorSpela
  90. LIVE I STOCKHOLM: Massmordet på Prins Carl & Verklighetens Amityville Horror
  Okej okej NÄSTA vecka blir det vanligt avsnitt, men först: livepodden från Stockholm! Anna pratar om Johan Filip Nordlund, som mördade fem personer på ångbåten Prins Carl mellan Arboga och Stockholm. Det är Allhelgona/Halloween så Karin passar på att berätta den "verkliga# spökhistoria som inspirerade skräckfilmen The Amityville Horror. Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
  83 min • Onsdag 20 november 2019
Stäng fönster