Systemet
Systemet
Systemet
SystemetRSS
325. Gott om tänkbara skrällar i V75-6 • 32 min • Torsdag 23 januari 2020
SystemetRSS
325. Gott om tänkbara skrällar i V75-6 • 32 min • Torsdag 23 januari 2020
SpelaSpela
Lyssna nu

Sveriges första renodlade V75-podd bjuder på en sammanfattning av den senaste informationen och tar ställning för det bästa systemförslaget inför veckans omgång. Ansvarig utgivare: Klas Granström.

AVSNITT

 • 325. Gott om tänkbara skrällar i V75-6Spela
  325. Gott om tänkbara skrällar i V75-6
  Eskilstuna bjuder på en ganska klurig omgång på förhand och det gör att Eskil Hellberg, Jonas Noreen och Julia Björklund får tänka lite annorlunda kring systemet. Det blir två (!) helgarderingar samt två spikar och sedan några kortlopp. Men systemet har potential att ge rejäl utdelning! Trion pratar även lite om söndagens stora begivenhet i Paris – nämligen Prix d’Amerique. Deras respektive vinnare får ni självklart. Trevlig lyssning!
  32 min • Torsdag 23 januari 2020
 • 324. Nu är det dags för seger – bara bäst i V75-7Spela
  324. Nu är det dags för seger – bara bäst i V75-7
  Kalmartravet med dess rätt så långa upplopp (207 meter) väntar oss den här lördagen. Eskil Hellberg och Jonas Noreen är laddade för att sätta sjuan och detsamma gäller veckans gäst – kollega Fredrik Edholm. Trion dividerar fram och tillbaka men det går ändå ganska smidigt att nå fram till en rad. Den käbbliga stämningen från förra veckan är som bortblåst. Nästan i alla fall… God lyssning!
  27 min • Torsdag 16 januari 2020
 • 323. Superfräck chansspik löser öppna V75-5Spela
  323. Superfräck chansspik löser öppna V75-5
  Rebecka Falks hemmabana Bergsåker är det som gäller på lördag och hon är självskriven som veckans gäst. Och den i Sundsvall belägna banan får dessutom finbesök i form av Propulsion! Många lär spika, gör vår trio det? Lyssna för svar. Eskil Hellberg och Jonas Noreen försöker hålla sams, men det går sådär. Trion trixar och fixar för att komma fram till ett system och det blir en hel del osämja och käbbel – men till slut lyckas man på något vis. Trevlig lyssning!
  29 min • Torsdag 9 januari 2020
 • 322. Önas Nougat är bästa spikenSpela
  322. Önas Nougat är bästa spiken
  Årets första V75-omgång avgörs på Jägersro och det ser ut som en öppen historia. Eskil Hellberg, Fredrik Edholm och Julia Björklund diskuterar fram ett system med potential för storvinst. Trion är oeniga om mycket, men förvånansvärt eniga om den spelvärda spiken. Sitter sjuan bjuder Edholm på dans!
  26 min • Torsdag 2 januari 2020
 • 321. V75-3 är lurigt – men vi har lösningenSpela
  321. V75-3 är lurigt – men vi har lösningen
  Finalen av Winter Burst väntar på självaste nyårsafton och det är en Multijackpot med minst 60 miljoner till en ensam vinnare! Axevalla, banan med det långa upploppet, bjuder in till en öppen och spelvärd omgång med stora fält. Eskil Hellberg och Jonas Noreen gästas av Julia Björklund och trion får kämpa för att få ihop systemet då det är olika idéer i de flesta av loppen. Men till slut ser man klart och det landar i ett spännande förslag. God lyssning och gott nytt år!
  22 min • Söndag 29 december 2019
 • 320. Fräck spelvärd spik i kallblodsloppetSpela
  320. Fräck spelvärd spik i kallblodsloppet
  Daniel Redéns superstjärna Propulsion gör comeback när Romme arrangerar V75 på lördag. Eskil Hellberg, Jonas Noreen och Rebecka Falk har sin uppfattning klar hur favoriten ska hanteras, svaret i podden! Dessutom har trion en riktigt rolig spelvärd spik som kan vara bara bäst. En av deltagarna somnar också extra gott då den får igenom det mesta… Trevlig lyssning!
  29 min • Fredag 27 december 2019
 • 319. Två hästar i V75-5 känns stensäkertSpela
  319. Två hästar i V75-5 känns stensäkert
  Det stundar traditionsenliga V75-finaler på Solvalla under annandagen. Ett par lopp med få hästar tyvärr, men fin sport att njuta av och ett skönt avbrott i julfirandet. Eskil Hellberg och Jonas Noreen finns som vanligt med och käbblar. Jonas har som utlovat snott ihop ett par rim också! Formstarke kollegan Fredrik Edholm gästar. Trion konstruerar ett lite annorlunda system med bara en spik men potential finns. Nämnas ska också att Jonas ljud är sämre än vanligt den här gången på grund av tekniskt strul, vi ber om ursäkt för det och hoppas ni kan ha överseende. God lyssning!
  19 min • Måndag 23 december 2019
 • 318. Fräcka spiken i V75-5 kommer i toppslagSpela
  318. Fräcka spiken i V75-5 kommer i toppslag
  Det är den klassiska uppesittarkvällen som gäller i det här avsnittet och V75-spelet brukar omsätta en hel del just den här tävlingsdagen. Mantorp är det som gäller i år och det är en öppen omgång med stora fält som bjuds. Eskil Hellberg och Jonas Noreen finns med i studion i vanlig ordning och kollega Fredrik Edholm är den tredje länken. Två av tre herrar tycker lika om det mesta vilket den tredje, vi kan kalla honom Eskil, inte är särskilt road av. Trevlig lyssning och god jul!
  20 min • Lördag 21 december 2019
 • 317. Två hästar höjer sig i V75-avslutningen – lås!Spela
  317. Två hästar höjer sig i V75-avslutningen – lås!
  Eskil Hellberg har stenkoll på varenda gruskorn på veckans V75-bana. Det är alltså Halmstadtravet som gäller! Räkna med att Hellberg är laddad till tänderna för att sätta sjuan. Det är även Jonas Noreen och veckans gäst Julia Björklund. Trion är helt på det klara med vem som är bästa spiken, men sedan blir det värre. Mycket värre att komma överens. Till slut komponerar trion ihop ett intressant system som kan ge fina julpengar. God lyssning!
  30 min • Torsdag 19 december 2019
 • 316. Fräcka spiken i V75-7 trivs på BergsåkerSpela
  316. Fräcka spiken i V75-7 trivs på Bergsåker
  Det är Bergsåker som gäller på lördag när V75-tåget rullar in i Sundsvall. Eskil Hellberg och Jonas Noreen är som vanligt med i podden och veckans gäst har, passande nog, Bergsåker som hemmabana. Vi snackar så klart om Rebecka Falk! Trion har samma sunda spik men därefter blir det värre att få ihop det. Men en vrålfräck spik i V75-avslutningen löser mycket av problemen. Ett system med potential! Minst sagt. Trevlig lyssning. For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy
  26 min • Torsdag 12 december 2019
Stäng fönster