Systemet
Systemet
Systemet
SystemetRSS
336. Robert Bergh har form – vi tar rygg • 31 min • Torsdag 9 april 2020
SystemetRSS
336. Robert Bergh har form – vi tar rygg • 31 min • Torsdag 9 april 2020
SpelaSpela
Lyssna nu

Sveriges första renodlade V75-podd bjuder på en sammanfattning av den senaste informationen och tar ställning för det bästa systemförslaget inför veckans omgång. Ansvarig utgivare: Klas Granström.

AVSNITT

 • 336. Robert Bergh har form – vi tar ryggSpela
  336. Robert Bergh har form – vi tar rygg
  ATG tuffar på med V75-omgångar varje dag fram till söndag – då det är final av Spring Race med Multijackpot. En ensam vinnare beräknas kunna ta hem runt 70 miljoner kronor. Det är den omgången som vår experttrio Eskil Hellberg, Jonas Noreen och Rebecka Falk fokuserar på i veckans avsnitt. Det blir en aningen krokig väg fram till det slutgiltiga systemet men det bjuds på vass information och en del skratt under resans gång. Trevlig lyssning och glad påsk!
  31 min • Torsdag 9 april 2020
 • 335. Vi tar ställning i duellen i V75-1Spela
  335. Vi tar ställning i duellen i V75-1
  Jägersro arrangerar lördagens omgång som innehåller en hel del mycket spännande hästar. Bland annat får vi se en duell i V75-1 mellan Upset Face och Power. Eskil Hellberg, Jonas Noreen och veckans gäst Julia Björklund väljer att ta ställning och spika direkt! Känsliga lyssnare varnas, det här systemförslaget som presenteras är inget för fegisar. Vi snackar hög potential och chansspiken är av det fräckare slaget. God lyssning!
  25 min • Torsdag 2 april 2020
 • 334. En skräll ligger på lut i V75-6Spela
  334. En skräll ligger på lut i V75-6
  STL-finaler på Solvalla är alltid något extra och det är fin sport som bjuds på lördag. Dessvärre utan publik med tanke på rådande läge men positivt i alla fall att travet kan köra på. Och det med häftig omsättning för dagen. Eskil Hellberg och, en för dagen strykningsmässig, Jonas Noreen finns som vanligt med i samtalet. Tredje länken är kollega Fredrik Edholm. Trion bjuder på bra information från tränare och kuskar. Två starka spikar utlovas! Trevlig lyssning.
  27 min • Torsdag 26 mars 2020
 • 333. Superfräck chansspik löser V75-5Spela
  333. Superfräck chansspik löser V75-5
  Coronaviruset sveper fram och skapar oro – och mycket i sportvärlden ställs in, men travet kör vidare. Och så även Expressens V75-pod ”Systemet”. Förhoppningsvis kan det ge lite glädje och matnyttigt information inför lördagens jackpot-omgång på Bergsåker. Eskil Hellberg och Jonas Noreen har den här gången kollega Fredrik Edholm med sig. Två av tre herrar är överens om det mesta, något som inte riktigt landar i god jord hos den tredje… God lyssning!
  27 min • Torsdag 19 mars 2020
 • 332. Det kan smälla till rejält i V75-7Spela
  332. Det kan smälla till rejält i V75-7
  Det är Halmstadtravet som gäller på lördag och det blir en speciell omgång eftersom det kommer att köras utan publik på grund av coronaviruset. Eskil Hellberg som har hemmaplan är laddad till max för att sätta sjuan, det gäller även Jonas Noreen och veckans gäst Julia Björklund. Trion bjuder på bra information och spännande skrällidéer, vilket slutar i ett intressant systemförslag. Trevlig lyssning!
  28 min • Torsdag 12 mars 2020
 • 331. Gott om roliga skrällbud hittas i V75-6Spela
  331. Gott om roliga skrällbud hittas i V75-6
  Det kommer att lysa rött på en hel del håll i startlistorna på lördag eftersom det är tilltet att tävla utan skor när Färjestad arrangerar V75. Vem passar då bättre att ha som gäst när det är Karlstad som gäller om inte Magnus Nygren! Tillsammans med Eskil Hellberg och Jonas Noreen går trion igenom loppen grundligt. Det bjuds bland annat på bra information från ett gäng toppkuskar med Björn Goop i spetsen. God lyssning!
  31 min • Torsdag 5 mars 2020
 • 330. Fräcka spiken i V75-1 inget för fegisarSpela
  330. Fräcka spiken i V75-1 inget för fegisar
  Det är Bergsåker som står i centrum på lördag. Det innebär också hemmaplan för veckans gäst Rebecka Falk. Och snacka om att hon är laddad! Falk & co bjuder på en hel del matnyttig information från tränare och kuskar. Dessutom verkar det som om hon har käkat taggtråd till frukost. Eskil Helberg och Jonas Noreen försöker få en syl i vädret och det går väl sisådär… Men trion får ändå ihop ett intressant system till slut. Fräck spik i V75-1 utlovas! God lyssning.
  29 min • Torsdag 27 februari 2020
 • 329. Se upp för roliga rysare i gulddivisionenSpela
  329. Se upp för roliga rysare i gulddivisionen
  Det är dags för banan med det långa upploppet att arrangera V75 – nämligen Axevalla! Eskil Hellberg och Jonas Noreen är laddade till tänderna eftersom det är lite av deras favoritbana. Kollega Fredrik Edholm är den tredje länken i veckans avsnitt men blir en aning överkörd till en början och det sätter ner humöret en aning… Trion går ut ganska tufft men överlever man de tre första loppen ser det spännande ut. God lyssning!
  28 min • Torsdag 20 februari 2020
 • 328. Vassa motbud finns till Princess S.W.Spela
  328. Vassa motbud finns till Princess S.W.
  Mantorp är det som gäller på lördag och det är en utmanande omgång som väntar V75-spelarna. Gott om öppna lopp och så inte helt enkelt med spikarna. Eskil Hellberg, Jonas Noreen och Julia Björklund gör sitt bästa för att reda ut begreppen. Två av tre är relativt ense om om rubrikhästarna, men det blir ändå en krokig väg fram till slutresultatet – det intressanta systemförslaget. Missa inte experternas drag! God lyssning.
  26 min • Torsdag 13 februari 2020
 • 327. Passa roliga skrällen i V75-7Spela
  327. Passa roliga skrällen i V75-7
  Solvalla och V75-finaler är det som gäller på lördag. Det är fina startfält med tanke på årstiden och dessutom har vi en jackpot från förra veckan vilket höjer temperaturen. Eskil Hellberg och Jonas Noreen har med sig kollega Fredrik Edholm i det här avsnittet. Trion bjuder på vass information från tränare samt kuskar och får ihop ett spännande system. En av de två stora favoriterna garderas. God lyssning!
  33 min • Torsdag 6 februari 2020
Stäng fönster