Mord Mot Mord
Mord Mot Mord
Mord Mot Mord
Mord Mot MordRSS
110. Mordet på Vårdberget & Jodi Arias och Travis Alexander • 89 min • Onsdag 8 april 2020
Mord Mot MordRSS
110. Mordet på Vårdberget & Jodi Arias och Travis Alexander • 89 min • Onsdag 8 april 2020
SpelaSpela
Lyssna nu

Karin Londré och Anna Sandell pratar varje vecka om sin bästa och värsta fascination – mord och sådana hemska grejer. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens allvarligaste ämne.

AVSNITT

 • 110. Mordet på Vårdberget & Jodi Arias och Travis AlexanderSpela
  110. Mordet på Vårdberget & Jodi Arias och Travis Alexander
  Karin berättar om John Engblom som mördades som en slags hämnd på Vårdberget i Åbo 1927, och Anna om mordet på Travis Alexander 2008 – ett märkligt och uppmärksammat fall, inte minst på grund av den gärningsmannen Jodi Arias. Källor, länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
  89 min • Onsdag 8 april 2020
 • 109. The Murder Game & Kvinnan i tunnanSpela
  109. The Murder Game & Kvinnan i tunnan
  I veckans Mord Mot Mord berättar Anna om "dödsänglarna på Alpine Manor", eller Gwendolyn Graham and Cathy Wood som mördade fem kvinnor på ett ålderdomshem i Michigan. Karin pratar om Reyna Marroquín, som försvann 1969 och hittades först 30 år senare. Källor, länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
  65 min • Onsdag 1 april 2020
 • 108. Dokusåpe-svindlaren & Mordet på Reagan TokesSpela
  108. Dokusåpe-svindlaren & Mordet på Reagan Tokes
  MMM är i distans-mode men oroa er icke, podden ska UT. Karin berättar om vad som i Storbritannien kallas The Great Reality TV Swindle, och Anna om det otroligt sorgliga mordet på Reagan Tokes i Grove City, Ohio 2017. Källor, länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
  70 min • Onsdag 25 mars 2020
 • 107. Sharpemorden & The Comic Book KillerSpela
  107. Sharpemorden & The Comic Book Killer
  Dubbelt australiensiskt, dubbelt supersorgligt :( Anna berättar om de fruktansvärda morden på mor och dotter Anna och Gracie Kemp, och Karin om Len Lawson – framgångsrik serietecknare turned serie-gärningsman. Vi vill också varna för våld mot barn. Källor, länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
  46 min • Onsdag 18 mars 2020
 • 106. Kannibalen från Nõmme och Mordet på Elizabeth OltenSpela
  106. Kannibalen från Nõmme och Mordet på Elizabeth Olten
  Veckans första fall tar oss till Estland och seriemördaren Johannes-Andreas Hanni, och det andra är den fruktansvärt sorgliga historien om Elizabeth Olten, som bara nio år gammal mördades av sin 15-åriga granne. Vi vill därmed också varna för att avsnittet berör våld mot barn. Källor, länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
  55 min • Onsdag 11 mars 2020
 • 105. Liktjuven Michael Mastromarino och Seriemördaren John Reg ChristieSpela
  105. Liktjuven Michael Mastromarino och Seriemördaren John Reg Christie
  Anna berättar om amerikanska Michael Mastromarinos vidriga side-business och Karin om den brittiska seriemördaren John Reginald Christie. Källor, länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
  61 min • Onsdag 4 mars 2020
 • 104. Soltempelordern och Mordet på Keith GentrySpela
  104. Soltempelordern och Mordet på Keith Gentry
  Den här veckan berättar Karin om the Order of the Solar Temple, en sekt vars läror resulterade i 74 mord och självmord under tre år på 90-talet, och Anna om mordet på Keith Gentry i Texas 2005. Källor, länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
  62 min • Onsdag 26 februari 2020
 • 103. Mordet på Katie Sepich och Wolkoffdramat på ÖlandSpela
  103. Mordet på Katie Sepich och Wolkoffdramat på Öland
  Nej men i veckans avsnitt avslöjas den i särklass bästa samt mest spännande hemlighet någonsin så there's that. Sen berättar Anna om det slumpmässiga, fruktansvärda mordet på 23-åriga Katie Sepich i New Mexico 2003, som resulterat i att flera delstater instiftat den s.k Katie's law. Karin bidrar med ett stycke svensk kriminalhistoria, i form av det öländska Gretamordet 1915. En sorglig, frustrerande och märklig historia om en 15-årig flicka som har oturen att stöta på en balalajkaspelande ryss. Källor, länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
  70 min • Onsdag 19 februari 2020
 • 102. Catfishmorden & Stugmorden i UtahSpela
  102. Catfishmorden & Stugmorden i Utah
  Karin berättar om det fall som kom att kallas Catfishmorden eller Facebookmorden, i Mountain City, Utah, där Billy Clay Payne och Billie Jean Hayworth hittades mördade i sitt hem och spåren snart pekade mot ett oväntat håll. Anna förkovrar sig i en av sina värsta mardrömmar genom sitt fall den här veckan: Att komma hem och inse att någon är i ens hus, något som Linae Tiede fick uppleva när hon, hennes mamma och mormor kom till deras stuga för att fira jul. Källor, länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
  65 min • Onsdag 12 februari 2020
 • 101. Fentanylmordet & Sayeh RivazfarSpela
  101. Fentanylmordet & Sayeh Rivazfar
  Anna pratar om Kristin Rossum, hennes man Greg de Villers och de märkliga omständigheter som omgav hans död. Karin berättar om Sayeh och Sara Rivazfars, ett syskonpar som under en fruktansvärd natt kidnappades av sin mammas ex-kille – en natt som bara Sayeh överlevde. TW: Våld mot barn. Källor, länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
  70 min • Onsdag 5 februari 2020
Stäng fönster