Mord Mot Mord
Mord Mot Mord
Mord Mot Mord
Mord Mot MordRSS
85. En stalker i badrummet & mordet på Édouard Stern • 68 min • Onsdag 16 oktober 2019
Mord Mot MordRSS
85. En stalker i badrummet & mordet på Édouard Stern • 68 min • Onsdag 16 oktober 2019
SpelaSpela
Lyssna nu

Karin Londré och Anna Sandell pratar varje vecka om sin bästa och värsta fascination – mord och sådana hemska grejer. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens allvarligaste ämne.

AVSNITT

 • 85. En stalker i badrummet & mordet på Édouard SternSpela
  85. En stalker i badrummet & mordet på Édouard Stern
  Karin berättar om Harvette Williams som under tio års tid stalkades av Kevin Gary, vilket bland annat resulterade i en slickad spegel och en gränslös stämningsansökan. Anna Sandell berättar om de många mystiska omständigheterna kring mordet på bankmannen Édouard Stern. LIVEPODDSBILJETTER: https://www.stauppklubben.com/mord-mot-mord Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
  68 min • Onsdag 16 oktober 2019
 • 84. Mordet på Micaela Costanzo & Nannymordet i LondonSpela
  84. Mordet på Micaela Costanzo & Nannymordet i London
  Anna berättar om 16-åriga Micaela "Mickey" Costanzo, som hittades mördad i öknen i Nevada våren 2011 och när gärningsmännen avslöjades chockades en hel stad. Karin pratar om Sophie Lionnet, som kom från Frankrike till London för att jobba som au pair, men hamnade mitt i en mardröm. LIVEPODDSBILJETTER: https://www.stauppklubben.com/mord-mot-mord Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
  76 min • Onsdag 9 oktober 2019
 • 83. Kvinnan med sju ansikten & mordet på Tori StaffordSpela
  83. Kvinnan med sju ansikten & mordet på Tori Stafford
  Första halvan av veckans MMM handlar om Kazuko Fukuda, kvinnan som genom sneaky beteende och plastikkirurgi NÄSTAN lyckades undkomma fängelse för mordet på sin kollega Atsuko Yasuoka. Andra halvan ägnas åt den fruktansvärt sorgliga och frustrerande historien om bortförandet av och mordet på Tori Stafford. LIVEPODDSBILJETTER: https://www.stauppklubben.com/mord-mot-mord Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
  70 min • Onsdag 2 oktober 2019
 • 82. Maddy Scotts försvinnande & Verklighetens Morden i MidsomerSpela
  82. Maddy Scotts försvinnande & Verklighetens Morden i Midsomer
  Anna Sandell berättar den fruktansvärda och fruktansvärt frustrerande historien om Maddy Scott, som försvann spårlöst från en fest i Kanada 2011. Karin Londré berättar om Benjamin Fields, en kyrkvärd som lurade pensionärer att han älskade dem för att komma åt deras pengar... bland annat. LIVEPODDSBILJETTER: https://www.stauppklubben.com/mord-mot-mord Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
  57 min • Onsdag 25 september 2019
 • 81. Kidnappningen av Carlina White & Mordet på Anita CobbySpela
  81. Kidnappningen av Carlina White & Mordet på Anita Cobby
  Hallå vi ska på turné! Norrköping, Malmö, Göteborg, Stockholm, Kalmar, we're coming for you!!! Biljetter finns på Tickster NU, kom och häng + lyssna på när vi gör det här fast liksom live om du fattar. DU fattar! I veckans avsnitt pratar Karin om Netty Pettways speciella livshistoria och Anna Sandell om det fruktansvärt sorgliga mordet på australiensiska Anita Cobby. Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
  69 min • Onsdag 18 september 2019
 • 80. Mysteriet D.B. Cooper & Sveriges enda skolskjutningSpela
  80. Mysteriet D.B. Cooper & Sveriges enda skolskjutning
  Ja hallå, här kommer ett nytt avsnitt av MMM. Anna berättar den klassiska historien om mysteriet kring den försvunna flygplanskaparen de flesta känner som D.B. Cooper, men som vi nu ska få lära oss egentligen hette Dan Cooper. Karin berättar om skottdramat på Kungälvs läroverk 1961 – Sveriges första och enda skolskjutning, som bland annat ledde till videovåldsdebatter om Bröderna Cartwright och motioner i riksdagen. Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
  60 min • Onsdag 11 september 2019
 • 79. Morden på Marianne Vaatstra & på Shanda SharerSpela
  79. Morden på Marianne Vaatstra & på Shanda Sharer
  Ledsen hörni, men det här avsnittet blev otroligt jävla sorgligt. Karin Londré berättar om Marianne Vaatstra, en holländsk 16-åring vars mord resulterade i konspirationsteorier, upplopp och en 13 år lång jakt på en mördare. Anna Sandell pratar om Shanda Sharer, som tolv år gammal mördades brutalt av fyra tonårsflickor och vars fruktansvärda öde skakade USA. Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
  68 min • Onsdag 4 september 2019
 • 78. Mordet på Tanya Petro och Mysteriet med breven i CirclevilleSpela
  78. Mordet på Tanya Petro och Mysteriet med breven i Circleville
  Veckans avsnitt har det extremt svaga temat "nån som heter Ron finns med i båda fallen", men låt er ej avskräckas: Båda är starka på andra sätt. Anna Sandell berättar om Tanya Petro, som lyckades starta om sitt liv bara för att stöta på ytterligare en idiot till snubbe. Karin Londré berättar om The Circleville Letter Writer, som under 20 år höll en liten stad i Ohio i skräck och kanske till och med låg bakom ett mord och ett mordförsök. Dessutom: Anna tappar sina fötter. Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
  63 min • Onsdag 28 augusti 2019
 • 77. Mordet på Stena Saga & rättegången mot Mark WoodworthSpela
  77. Mordet på Stena Saga & rättegången mot Mark Woodworth
  Karin Londré berättar om Hans Arne Grøndahl som mördades på Stena Saga, och om allt som hände efter mordet. Anna Sandell pratar om mordet på Cathy Robertson, mordförsöket på hennes man Lyndel och den långdragna och snurriga utredning som följde på mordet. Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
  72 min • Onsdag 21 augusti 2019
 • 76. Sheila och Kate Lyons försvinnande & giftmordet i Fort WorthSpela
  76. Sheila och Kate Lyons försvinnande & giftmordet i Fort Worth
  Anna Sandell berättar om Sheila och Kate Lyon som försvann 1975 – ett fall som var kallt i nästan 40 år innan polisen äntligen fick ett rejält break. Karin Londré pratar om familjen Robards – en historia om ett oväntat mord. Dessutom: reunion, slipsroast och lyckoamuletter. Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
  77 min • Onsdag 14 augusti 2019
Stäng fönster